Tulpenrallye Nieuwsbrief 2022 #2

 


View this email in your browser

<!–


–>

Beste Rallyvrienden,
Het Organisatiecomité is al geruime tijd bezig met de voorbereidingen voor de 68e editie van de Tulpenrallye. Zoals je in deze Nieuwsbrief kunt lezen, is de route in de afgelopen periode gecontroleerd en nagereden door leden van het Comité. Na Bordeaux, 1.048 kilometer van Utrecht, is de nieuwe startplaats Frankfurt met 396 kilometer van Utrecht wel heel dichtbij. Het geeft de Routechefs onontdekte mogelijkheden, zeker nu de rally ook twee dagen eindigt in Horbourg-Wihr bij Colmar in Frankrijk. Met de kennis van nu rekenen wij erop dat de 68e Tulpenrallye gewoon in mei kan plaatsvinden.
 
Onze gedachten zijn bij iedereen die op dit moment fysiek met het coronavirus te maken heeft en/of de gevolgen ondervindt van de corona-maatregelen.
 
Wij wensen de deelnemers, vrijwilligers, sponsors/partners en alle fans een voorspoedig nieuwjaar toe. Zorg goed voor jezelf en elkaar.Met vriendelijke groet,
Organisatiecomité 68e Tulpenrallye

<!–


–>

Inschrijving 68e Tulpenrallye
Sinds jaar en dag hebben wij bij de Tulpenrallye meer inschrijvingen dan startplaatsen. Vaak moet er per klasse geloot worden, wat een teleurstelling oplevert voor een aantal inschrijvers. De inschrijving voor de 68e editie van de Tulpenrallye verloopt op dit moment anders. Er is ruimschoots belangstelling voor deze editie, maar er zijn nog een aantal plaatsen beschikbaar. De inschrijvingsmodule staat nog open op de website van de Tulpenrallye. Via deze link kom je daar direct terecht.
 
De 68e editie van de Tulpenrallye start in de omgeving van Frankfurt op 8 mei 2022 en finisht zoals gebruikelijk in Valkenburg op 14 mei 2022. Uiteraard wordt ook deze editie voor een groot deel in Frankrijk gereden.

Hotelpakketten
Wij hebben voor deze editie van de Tulpenrallye de mogelijkheid om ruim hotelcapaciteit in te kopen. In het standaard hotelpakket zitten kamerreserveringen van zondag 8 mei tot en met vrijdag 13 mei 2022. Een aantal deelnemers zal na de prijsuitreiking niet blijven overnachten, vandaar dat een hotelovernachting van zaterdag op zondag niet standaard is inbegrepen. De prijs van het hotelpakket (inclusief ontbijt) bedraagt Euro 1.050 op basis van een tweepersoonskamer voor 6 nachten. Eenpersoonskamers en aanvullende overnachtingen voor en na de rally zijn aanvullend op het pakket beschikbaar.
 
Op dit moment hebben wij hotelpakketten beschikbaar. Heb je daar belangstelling voor, stuur dan voor 22 januari 2022 een email naar rallyoffice@tulpenrallye.nl met als onderwerp “Hotelpakket”. Wij verzamelen de aanvragen en komen daar in de loop van januari op terug. Toewijzing geschiedt op basis van volgorde van binnenkomst en beschikbaarheid.

<!–


–>

Route

De Routechefs Jan en Erwin Berkhof hebben de afgelopen twee maanden de route voor de 68e Tulpenrallye nog verder verfijnd en opmerkingen uit de evaluatie van de laatste rally meegenomen. Direct na de jaarwisseling wordt gestart met het aanvragen van vergunningen en ontheffingen. Daarnaast hebben een aantal comité leden de route nagereden en zij zijn enthousiast over de erg mooie route. Met de 67e editie van de Tulpenrallye nog vers in het achterhoofd, beloofd ook de 68e editie weer gevarieerd en uitdagend te worden.
 

<!–


–>

 

Vertrek Frans van der Vliet
Acht jaar lang heeft Frans van der Vliet vol overgave de Tulpenrallye rekenkamer geleid. Daarnaast heeft hij tot en met de 66e editie van de Tulpenrallye ook de vergunningsaanvragen voor zijn rekening genomen. Deze werkzaamheden achter de schermen kosten veel tijd. Frans gaat vanaf nu zijn vrije tijd aan andere liefhebberijen besteden, zoals zelf meer aan rally’s meedoen. Het Organisatiecomité 68e Tulpenrallye is Frans zeer erkentelijk voor al zijn werk, de gezelligheid en betrokkenheid in de afgelopen jaren. Graag zien wij hem in de toekomst als deelnemer aan de Tulpenrallye terug!

 

Deelnemerslijst 68e Tulpenrallye
De deelnemerslijst is gepubliceerd op de website van de Tulpenrallye. Van een aantal sponsor-equipes ontbreekt nog informatie. Dit leidt op dit moment tot een onvolledige deelnemerslijst. Zodra de volledige informatie beschikbaar is, worden ook deze deelnemers toegevoegd.
 

<!–


–>

Uitlegkaarten
De uitlegkaarten behorende bij de afgelopen Tulpenrallye worden begin januari door onze trouwe sponsor Schulten Print gedrukt. En de verzendenveloppen liggen al klaar. Iedereen die de uitleg aangevraagd heeft kan deze medio januari 2022 in de brievenbus verwachten.

<!–


–>

Pokémon, Whisky of Bitcoin
Scotch Whisky Investments is sinds enkele jaren een gewaardeerd sponsor van de Tulpenrallye. En ondanks dat wij van deze nieuwsbrief geen reclame-uithangbord willen maken, werken wij graag mee als een trouwe sponsor onze achterban eens ergens op wil wijzen. Dat zowel de AEX als de Bitcoin een flinke koersstijging hebben laten zien, weten de meeste mensen wel. Maar dat Whisky een soortgelijk alternatief kan zijn is wellicht minder bekend. Zie het artikel op NU.nl van 30/12/2021. Voor wie het gemist heeft, in April 2021 waren we samen met Werner Budding al eens op bezoek bij Scotch Whisky Investments. Wij bezochten daar de indrukwekkende whisky kluis en het museum. Zie voor dit bezoek ‘Tulpenrallye aan tafel #3‘ 
*het organisatiecomité van de Tulpenrallye geeft op geen enkele wijze een beleggingsadvies, ook hebben wij persoonlijk geen enkel belang.

<!–


–>

Horloge 67e Tulpenrallye
Van Revolo hebben wij nogmaals de bevestiging gekregen dat er aan de levering van de horloges wordt gewerkt. De directie van Revolo vindt de vertraging zeer spijtig. Zij hebben nog steeds te maken met de trage aanlevering van onderdelen waaronder de speciale Tulpenrallye wijzerplaat.

<!–


–>

Facebook

Instagram

Website

Copyright © 2022 Tulpenrallye, All rights reserved.

Our mailing address is:
General mailadres: rallyoffice@tulpenrallye.nl
Specific for external communication: keesvanloon@tulpenrallye.nl

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

 

Lees ook

 •  
  Nieuws

  71e Tulpenrallye

  De 71e editie van de Tulpenrallye wordt verreden van zondag 4 tot en met zaterdag 10 mei 2025. Zowel de start als de finish locatie worden nog bekend gemaakt. Wel is bekend dat de start aan de Cote d’Azur zal zijn. Meer nieuws volgt in september 2024. De opening van de inschrijving voor de 71e […]
 •  
  Nieuws

  In memoriam: Miriam Wesselink

  Wij ontvingen het verdrietige bericht dat Miriam Wesselink op 23 juni 2024 is overleden. Miriam is slechts 69 jaar oud  geworden. Samen met haar man Ruud deed Miriam sinds 1995 maar liefst 26 keer mee aan de Tulpenrallye, in zowel de sportklasse als de vintage klasse. Altijd reden zij mee met hun groene Citroen Traction […]

Bekijk de media van de oudste rally van Nederland

Rallye 2021

Video's

Media

Socials

Nieuwsbrief

Detron
State of Art
Vredestein

Ben jij opzoek naar een website webshop of e-learning?

Website

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

Webshop

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

E-learning

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

Met het versturen van dit formulier geeft u toestemming aan ons om via deze gegevens contact met u te zoeken. Wilt u weten hoe wij met uw ingevulde gegevens omgaan, lees hier onze privacyverklaring.

Wij streven ernaar binnen 24 uur te reageren.