Tulpenrallye Home Edition 2020 | Avondetappe Dag 3 | 3-2

We wisten gisteren al dat woensdag een zware dag zou worden. Twee etappes vandaag, de dag-etappe (Leg 3-1) waarop veel deelnemers nu nog onderweg zijn. En dan de avond-etappe (Leg 3-2) die om 20:01 uur start en waarvan de finishvlag valt om 22:00 uur. Deze etappe telt apart mee in de uitslag (zie reglement).

Daarnaast hebben we vandaag slecht weer op de route, het is maar 9 graden en er valt flink wat regen! Ook is de route een stuk lastiger te construeren dan die van dinsdag. Ook de vermoeidheid zal bij een aantal equipes een rol gaan spelen. Of je wel of niet gefinisht bent in dag-etappe, we dagen je toch uit om mee te doen in de avond-etappe. De avond-etappe kent weer een ander systeem, lees goed de instructies.

De uitslagen van Leg 3-1 en Leg 3-2 en het klassement publiceren we morgenochtend in de nieuwsbrief samen met de opgave voor alweer de vierde dag van deze Tulpenrallye Home Edition 2020.

Kaart
(klik op kaart om te downloaden)

Op deze kaart is artikel 1 van het Home Edition reglement niet van toepassing!

Construeer je route op deze oude kaart, volgens de bol-pijl situaties. Gebruik GoogleMaps om de totale afstand te meten van start tot finish. In twijfelgevallen, gebruik de nieuw aangelegde wegen van GoogleMaps. Hoeveel kilometer leg je af van start tot finish? Wij hanteren een bandbreedte van plus en min 5 km.

Reglement

Uiteraard kent de Home Edition een reglement. Dat is de hele week hetzelfde. Mochten er gedurende de week aanvullingen nodig zijn dan verschijnen die uitsluitend in de dagelijkse nieuwsbrief. Elke deelnemer ontvangt de volgende dag een nieuwsbrief met de nieuwe etappe.