Tulpenrallye Nieuwsbrief 2021 #14

Beste Rallyvrienden,

Nog een paar dagen te gaan tot aan de start van de 67e Tulpenrallye. In deze Nieuwsbrief geven wij de laatste updates. Er is een tip voor de “verklaring op erewoord” voor de reis naar Frankrijk. Ook is er een startlijst gepubliceerd voor de Route de la Tulipe des Châteaux op zondag.

Graag zien wij je zondag 3 oktober 2021 in Bordeaux! Goede reis al vast!

Met vriendelijke groet,
Organisatiecomité 67e Tulpenrallye

Startlijst Route de la Tulipe des Châteaux

Zoals aangekondigd in NB#13 is de startlijst voor Route de la Tulipe des Châteaux opgesteld. Je kunt via deze link vinden. Het verzoek is om rekening te houden met deze starttijden. Dat voorkomt opstoppingen en verdeeld de deelnemers gelijkmatig over de chateau’s. Houd er rekening mee dat de rit in totaal zo’n 3 uur in beslag inclusief 2 maal een 15 minuten stop bij de kastelen. Blijf daarom niet te lang bij een kasteel. Wij zien jullie daarna graag bij de borrel en het diner in het HQ-hotel.

Tulpenrallye kleding

Er is erg positief gereageerd op de door State of Art geleverde kleding. Wij ontvingen zelfs verzoeken voor extra exemplaren. Nadat de deelnemers van de Partnerrally hun kleding hebben opgehaald, blijft er inderdaad nog wat over. Wij verkopen dat in Valkenburg aan geïnteresseerden. De opbrengst is ten gunste van het goede doel van dit jaar: Orange Babies.

Rectificatie: Tulpenrallye passeert Bordeaux in 1949

Gelukkig hebben wij veel oplettende lezers. In Nieuwsbrief #13 hebben wij in de tekst 1947 genoemd als eerste Tulpenrallye, dat moet natuurlijk 1949 zijn. Dank aan iedereen die gereageerd heeft.

Bezoekers bij finish in Valkenburg

Alle bezoekers zijn welkom op de finishlocatie te Valkenburg. Chateau st. Gerlach hanteert regels die voor binnen horeca gelden op het hele terrein. Daarom is een geldig DCC noodzakelijk om toegang te krijgen.

Revolo Tulpenrallye horloge

Dat de wereld ook logistiek in de war is sinds de corona uitbraak, is inmiddels wel bekend. Nu blijkt ook onze horloge sponsor getroffen. De leverancier van de wijzerplaten heeft de Tulpenrallye wijzerplaten niet geleverd. Alle horloges liggen klaar, maar deze worden helaas niet voor de rally uitgereikt. Naar verwachting zijn de horloges pas begin november 2021 gereed. Revolo zal deze dan direct aan je opsturen. Ron Westrate van Revolo is aanwezig tijdens de komende Tulpenrallye. Hij is graag bereid vragen hierover te beantwoorden.

Vanmiddag de Tulpenrallye bij BNR

Op vrijdagmiddag 1 oktober om 15.30 uur is de Tulpenrallye organisatie vertegenwoordigd door Frank Pauli te gast bij Business Nieuws Radio (BNR) in de Nationale Autoshow. Waarbij speciale aandacht voor de editie van de komende week. Ongetwijfeld zal er teruggekeken worden naar de afgelopen twee jaar, wij kijken met elkaar vooral vooruit naar de komende editie(s).

Covid-19 - Reizen naar Frankrijk - Frankrijk in Nederland/ La France aux Pays-Bas

“Verklaring op erewoord” en mondkapjes

In Frankrijk is het verplicht om een “verklaring op erewoord” te kunnen overleggen. Omdat deze verklaring ondertekend moet zijn, is het verstandig dit in Nederland te regelen. Het Engelstalige model te vinden is op www.interieur.gouv.fr/content/download/128268/1023695/file/09-06-2021-engagement-sur-l-honneur-vert-version-anglaise.docx.
 
In de landen die wij aandoen gelden op sommige plaatsen een mondkapjesplicht. De Tulpenrallye organisatie neemt geen mondkapjes mee, zorg dat je er voldoende bij je hebt.

Pech onderweg?

Evenals in de voorgaande editie van de Tulpenrallye rijdt er een vrachtwagen van Logicx mee als veegwagen. Mocht je daar onverhoopt op terecht komen, dan heeft Logicx een gratis leen auto ter beschikking om door te reizen naar de volgende HQ-plaats. Er is echter maar één auto. Gestrande auto’s kunnen door Logicx meegenomen worden naar een Nederlands afleveradres. Voor deze dienstverlening is aan Logicx € 450 exclusief BTW verschuldigd. Logicx neemt gratis de auto’s mee uit de dag-etappe naar het volgende HQ.

Tulpenrallye 2021 HQ-locaties
Zondag 3 oktober          Bordeaux, Frankrijk
Maandag 4 oktober       Limoges, Frankrijk
Dinsdag 5 oktober         Vichy, Frankrijk
Woensdag 6 oktober     Beaune, Frankrijk
Donderdag 7 oktober    Horbourg-Wihr, Frankrijk
Vrijdag 8 oktober           Luxemburg, Luxemburg
Zaterdag 9 oktober        Valkenburg, Nederland

Lees ook

 •  
  Nieuws

  Tulpenrallye en SLS Classic intensiveren samenwerking

  Beste rallyvrienden, Het organiseren van grote rally-evenementen vraagt steeds meer van de organisatie. De veranderende maatschappij leidt tot nieuwe regels en toenemende wensen van de deelnemers. Voor het organisatieteam betekent dit een flinke toename van de werkzaamheden en de benodigde tijd om deze te realiseren. Als vrijwilligers zetten wij ons het hele jaar in om […]
 •  
  Nieuws

  Tulpenrallye nieuwsbrief 2024 #5

      View this email in your browser <!– –> (for English: LINK) Beste Rallyvrienden, Tijdens het schrijven van deze Nieuwsbrief schijnt de zon over Nederland en zijn de eerste rally’s alweer verreden. Veel deelnemers gebruiken deze rally’s als oefening voor de Tulpenrallye. In november 2023 hebben wij aan onze deelnemers en vrijwilligers een doosje tulpenbollen […]

Bekijk de media van de oudste rally van Nederland

Rallye 2021

Video's

Media

Socials

Nieuwsbrief

Detron
State of Art
Vredestein

Ben jij opzoek naar een website webshop of e-learning?

Website

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

Webshop

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

E-learning

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

Met het versturen van dit formulier geeft u toestemming aan ons om via deze gegevens contact met u te zoeken. Wilt u weten hoe wij met uw ingevulde gegevens omgaan, lees hier onze privacyverklaring.

Wij streven ernaar binnen 24 uur te reageren.