Tulpenrallye Nieuwsbrief 2022 #5

 


View this email in your browser

<!–


–>

Beste Rallyvrienden,

Over minder dan 4 weken start de 68e Tulpenrallye in Frankfurt, een startplaats die slechts 400 kilometer van Utrecht ligt. De routes zijn nagereden en gecontroleerd, de lunch en HQ-locaties bezocht. Bij een Tulpenrallye in mei komen wij tijdens het narijden wel eens sneeuw tegen, en dat was dit jaar ook het geval. Op dit moment worden de laatste voorbereidingen afgerond. Er is voor een klein aantal potentiële deelnemers nog een plek in het startveld. Twijfel je nog, meld je snel aan of neem contact op met het Rallyoffice. Belangrijk is dat deelnemers de Rallycheck app installeren voor de proloog bij het Autotron in Rosmalen en daar op inloggen. Lees hiervoor de aanwijzing in deze Nieuwsbrief.
 
In deze Nieuwsbrief publiceren wij alweer de 7e Tulpenrallye aan Tafel. Onder leiding van Werner Budding gaat Kees van Loon in gesprek met Uneke Dekkers, bestuurslid van DON, deelnemer Edwin Wiegerinck (TRAJECT) en deelnemer Henk Cornelissen (Cornelissen Transport). Naast de gesprekken met de gasten is er volop aandacht voor de laatste ontwikkelingen rondom de Tulpenrallye.

Het Organisatiecomité is verheugd om deelnemers, sponsors/partners en vrijwilligers tijdens de proloog zaterdag 16 april weer te zien!

Met vriendelijke groet,
Organisatiecomité 68e Tulpenrallye

Tulpenrallye aan tafel #7
(link: https://youtu.be/0SJzpUTFMsY)

<!–


–>

Tulpenrallye Proloog bij Autotron Rosmalen

Aanstaande zaterdagmiddag 16 april 2022 wordt tijdens de Proloog de conformiteitscontrole voor de 68e Tulpenrallye georganiseerd bij het Autotron, Graafsebaan 133, 5248NL in Rosmalen. De uitnodiging is enkele weken geleden verstuurd.

Om de conformiteitscontrole soepel te laten verlopen vragen wij om je aankomsttijd volgens het controleschema te plannen:
14:00 – 14.45 uur wedstrijdnummers 1 t/m 65
14:45 – 15:30 uur wedstrijdnummers 66 t/m 130
15.30 – 16.30 uur wedstrijdnummers 131 t/m 210
 
Wij vinden het gezellig als je na alle formaliteiten nog even blijft. Het Tulpenrallye Café is geopend!

Voortgang organisatie 68e Tulpenrallye

In de vorige nieuwsbrief schreven wij dat Routechef/Uitzetter Jan Berkhof samen met wedstrijdleider Willem van Leeuwen de hele rally van maandag tot en met zaterdag nagereden hebben. Ze kwamen opgetogen terug. Her en der zijn nog wat kleine aanpassingen gemaakt, maar de indruk is dat de 68e editie van de Tulpenrallye opnieuw een mooie en uitdagende rally wordt. Hieraan gaan zowel rijder als navigator veel plezier beleven.

Op de laatste voorbereidingen na staat de rally inmiddels als een huis. Tussen de verplichte keuring in het Autotron en de start van de rally zullen wij nog één keer een nieuwsbrief met de laatste updates uitbrengen. Ook zullen deelnemers individueel geïnformeerd worden over het optioneel gekozen hotelpakket en autotransport. DIt is altijd behoorlijk wat werk, dus vrees niet als deze bevestigingen even op zich laten wachten. 

<!–


–>

Vernieuwde rekenkamersoftware

Met een groep deelnemers en een afvaardiging van de marshals is afgelopen donderdag de eerste echte test uitgevoerd met de vernieuwde rekenkamersoftware. De deelnemers hebben de Rallycheck app gebruikt en de marshals hun eigen toepassing. Na afloop van de test was er goed nieuws, er hebben zich geen onverwachte problemen voorgedaan. De komende weken worden de laatste aanpassingen gemaakt.

<!–


–>

[herhaalde oproep]
Rallystickers plakken voor DONNet als afgelopen jaar kun je in het Autotron alle officiële Tulpenrallye stickers professioneel op jouw rallyauto laten plakken. Hiervoor is door GT Reclame een team van stickerplakprofessionals beschikbaar gesteld. Dit zijn medewerkers die dagelijks auto’s, busjes en vrachtauto’s bestickeren. Zij hebben hier zoveel ervaring in, dat de stickers beslist kreuk- en bubbelvrij op de auto komen. Voor € 350,- steun je DON en worden de stickers geplakt. Je meldt je aan door een mailtje te sturen aan rallyoffice@tulpenrallye.nl,  Bij het bestickeren wordt er ook een DON-sticker op je auto geplakt. De equipes die zich via hun inschrijving al hebben aangemeld, staan uiteraard op de plaklijst en hoeven zich niet opnieuw aan te melden.

<!–


–>

 
Tulpenrallye 2022 HQ-locaties
 
Zondag 8 mei             Frankfurt (D)
Maandag 9 mei          Karlsruhe (D)
Dinsdag 10 mei          Colmar/Horbourg-Wihr (F)
Woensdag 11 mei      Colmar/Horbourg-Wihr (F)
Donderdag 12 mei     Nancy (F)
Vrijdag 13 mei            Luxemburg (L)
Zaterdag 14 mei         Valkenburg (NL)

<!–


–>

Gravenbrucher TourOp zondag 8 mei 2022 kunnen de deelnemers aan de 68e Tulpenrallye deelnemen aan de oefenrit Gravenbrucher Tour. Tussen 12.00 en 15.00 uur kan in het Headquarter een routeboek worden opgehaald. Deelname is kosteloos en er is geen uitslag. Aanmelden hiervoor moet op 16 april 2022 tijdens de documentencontrole in het Autotron. Via de laatste nieuwsbrief voor de Tulpenrallye publiceren wij een startlijst voor deze Gravenbrucher Tour.

Oefenrit

De Routechefs/uitzetters zullen op 16 april 2022 een oefenrit en een rallycursus verzorgen voor de deelnemers die graag hun kennis en vaardigheden nog even willen opfrissen. Zie hiervoor ook Nieuwsbrief #3. Het is ook mogelijk om alleen de oefenrit te rijden. De kosten van de oefenrit bedragen Euro 50,00. Tijdens de oefenrit wordt gewerkt met de nieuwe werkwijze van het inleveren van de controlekaart. Indien je meedoet aan de oefenrit zal er rekening gehouden worden met je keuringsschema. Je kunt dan keuren na afloop van de rit. Er zijn maximaal 25 plaatsen beschikbaar voor alleen de oefenrit. Aanmelden voor deze oefenrit kan via: info@historicrally.org. Aanmelden voor de Rallycursus kan nog steeds via hetzelfde mailadres.
 

<!–


–>

Introductievideo DON: 
https://youtu.be/IIPf9-Dr5C8

<!–


–>

Reclame (artikel 6.7 reglement)In de afgelopen edities is opgevallen dat er steeds meer reclame in de vorm van logo’s en bedrijfsbenamingen op de auto’s van deelnemers aanwezig is. Artikel 6.7 van het reglement geeft aan dat het aanbrengen van eigen reclame op de auto NIET is toegestaan, ook niet door zakelijke inschrijvers en sponsors. Alle al aanwezige reclame dient te worden verwijderd of deugdelijk bedekt.
 
De verplichte reclame van de organisatie is verzameld op een grote portiersticker. Daarnaast kunnen deelnemers die het goede doel ondersteunen, door de Bekende Nederlander auto te sponsoren, twee (2) stickers met logo van de donateur en één (1) sticker van het goede doel aanbrengen. Deze worden alle drie door de organisatie aangeleverd.

<!–


–>

Belangrijk: Downloaden Rallycheck app
Tijdens de proloog wordt er bij de documentencontrole een instructieblad uitgereikt over het gebruik van de Rallycheck app. Volgens het reglement is het gebruik van een telefoon verboden tijdens de rally. Vanaf deze Tulpenrallye wordt gevraagd om bij de lunchlocatie en de finish een telefoon uit de kofferbak te halen en de controlekaart over te typen in de Rallycheck app. Het voordeel is dat een equipe direct ziet hoeveel fouten er gemaakt zijn. Uiteraard worden neutralisaties enzovoort later verwerkt. Voor de Tulpenrallye organisatie is het voordeel dat alle kaarten volledig digitaal in het systeem zitten. Uiteraard wordt de digitale kaart met de fysieke kaart vergeleken. Invoerfouten worden door de rekenkamer hersteld. Tijdens de test was de stempel ‘V’ bij een aantal equipes uitgelopen door de regen. In enkele gevallen werd een ‘A’ ingevoerd. Zo’n fout wordt gecorrigeerd. Echter moedwillig iets anders invoeren wordt bestraft met een straf voor digitaal knoeien.
 
Het verzoek aan iedere equipe is om op minstens één (1) telefoon de Rallycheck app te downloaden al voor de conformiteitscontrole in Rosmalen. De app moet gebruikt worden met het e-mailadres wat in de administratie van de Tulpenrallye organisatie aanwezig is. Mocht dit anders of onjuist zijn, dan corrigeren wij dat met elkaar tijdens de conformiteitscontrole.

<!–


–>

Uw tweede huis all-risk verzekerd,
w
e houden het aangenaam
Geen stress, wij regelen het. Het is onze leidraad. Hiscox biedt altijd een aangename en correcte schadeafhandeling. Zoals u mag verwachten van een verzekeraar in dit segment. De polisvoorwaarden zijn in helder Nederlands geschreven, bij schade krijgt u uitsluitend te maken met Nederlands of Engels sprekende experts. Mensen, die tegelijkertijd alle kennis hebben van de omstandigheden ter plaatse.Hoe we werken
Een villa aan de Franse kust raakte in de winter onbewoonbaar door een smeltende boiler. Pas toen onze cliënt in mei aankwam, ontdekte hij de schade. Het hele interieur, de schilderijencollectie en diverse kostbaarheden waren bedekt met roet. Hiscox bracht het gezin direct onder in een vervangende vakantievilla. Tegelijkertijd vlogen we een gespecialiseerd schoonmaakteam in. Al na een week kon de cliënt terugkeren naar zijn letterlijk brandschone villa. Zonder ook maar een dag zijn vakantieplezier te hebben verloren.(Hiscox verzorgt periodiek een column op eigen titel en redactie)

<!–


–>

Belangrijke data

 • Conformiteitscontrole (Proloog Autotron)                       16 april 2022
 • Rallycursus en oefenrit                                                   16 april 2022
 • Gravenbrucher Tour                                                        8 mei 2022
 • 68e Tulpenrallye 2022                                                     8 tot en met 14 mei 2022

<!–


–>

Facebook

Instagram

Website

Copyright © 2022 Tulpenrallye, All rights reserved.

Our mailing address is:
General mailadres: rallyoffice@tulpenrallye.nl
Specific for external communication: keesvanloon@tulpenrallye.nl

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

 

Lees ook

 •  
  Nieuws

  71e Tulpenrallye

  De 71e editie van de Tulpenrallye wordt verreden van zondag 4 tot en met zaterdag 10 mei 2025. Zowel de start als de finish locatie worden nog bekend gemaakt. Wel is bekend dat de start aan de Cote d’Azur zal zijn. Meer nieuws volgt in september 2024. De opening van de inschrijving voor de 71e […]
 •  
  Nieuws

  In memoriam: Miriam Wesselink

  Wij ontvingen het verdrietige bericht dat Miriam Wesselink op 23 juni 2024 is overleden. Miriam is slechts 69 jaar oud  geworden. Samen met haar man Ruud deed Miriam sinds 1995 maar liefst 26 keer mee aan de Tulpenrallye, in zowel de sportklasse als de vintage klasse. Altijd reden zij mee met hun groene Citroen Traction […]

Bekijk de media van de oudste rally van Nederland

Rallye 2021

Video's

Media

Socials

Nieuwsbrief

Detron
State of Art
Vredestein

Ben jij opzoek naar een website webshop of e-learning?

Website

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

Webshop

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

E-learning

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

Met het versturen van dit formulier geeft u toestemming aan ons om via deze gegevens contact met u te zoeken. Wilt u weten hoe wij met uw ingevulde gegevens omgaan, lees hier onze privacyverklaring.

Wij streven ernaar binnen 24 uur te reageren.