Tulpenrallye Home Edition 2020 | Dag 6

Gisteravond was er een uitgelaten stemming in Luxemburg. Wederom wordt er in deze rally editie niet gesleuteld aan auto’s! Voor het napraten in de bar was heel veel tijd.
 
De etappe van vrijdag bleek lastig en tijdrovend. De grote kunst was om eerst de lunchlocatie te vinden! Google Maps kon helpen, maar als je Vigneulles zocht kreeg je een serie van vijf plaatsen met die naam! Vigneulles-lès-Hattonchâtel blijkt de juiste te zijn in de buurt bij Pont-a-Mousson. Dan lang puzzelen om de juiste route te vinden! De uitleg lijkt achteraf zo eenvoudig.
 
Nu kijken we vooruit naar de laatste etappe van deze rally. We gaan kruisingen tellen, ook in het altijd moeilijke België. Ook maken na de lunch een koffiestop!
 
We wijzen alle potentiële winnaars op ‘artikel 3’ van het reglement. Er komt één winnaar! Vanmiddag valt om 16:00 uur de finishvlag en start het feest. De rekenkamer doet zijn werk en wijst de winnaar aan. Deelnemers kunnen zich opfrissen voor een feestelijke prijsuitreiking. Waarbij overigens alle ex aequo winnaars ook gehuldigd zullen worden.

Kaart

(klik op de kaart om te downloaden)

Op de kaart staat de opdracht voor etappe 6.

Klassement

Reglement

Uiteraard kent de Home Edition een reglement. Dat is de hele week hetzelfde. Mochten er gedurende de week aanvullingen nodig zijn dan verschijnen die uitsluitend in de dagelijkse nieuwsbrief. Elke deelnemer ontvangt de volgende dag een nieuwsbrief met de nieuwe etappe.