Tulpenrallye Home Edition 2020 | Dag 1

Vandaag etappe 1 van de 1e Tulpenrallye Home Edition 2020. We starten in Bordeaux en finishen in Limoges. Vergeet niet de lunch aan te doen. De finish is vandaag om 20.00 uur. Antwoorden die daarna binnen komen worden niet meer meegenomen in de uitslag.

De route is uitgezet door Patrick Diemer. Als comité waarderen we de inzet van deze trouwe deelnemer enorm en we werken daarom graag mee aan het door hem genomen initiatief. Samen met Patrick hopen we dat heel veel mensen plezier beleven aan de diverse opgaven. Deze Home Edition staat open voor iedereen die mee wil doen, deelnemer, fan, vrijwilliger of onbekende. Om in het klassement opgenomen te kunnen worden is het noodzakelijk dat je elke dag antwoordt met het zelfde mailadres en exact dezelfde voor- en achternaam opgeeft.

*  Klik op de afbeeldingen op deze pagina om de bestanden te downloaden.

Kaart  / leg 1

Door hoeveel steden, gemarkeerd met een witte stip met zwarte cirkel, gaat de correcte route?

NB. Via de D979 kun je Limoges bereiken. Deze mag je gebruiken.

Klassement

Vanaf morgen wordt dagelijks de uitslag van de vorige dag opgenomen in de nieuwsbrief. En vanaf woensdag wordt er ook een klassement opgemaakt.

Reglement

Uiteraard kent de Home Edition een reglement. Dat is de hele week hetzelfde. Mochten er gedurende de week aanvullingen nodig zijn dan verschijnen die uitsluitend in de dagelijkse nieuwsbrief. Elke deelnemer ontvangt de volgende dag een nieuwsbrief met de nieuwe etappe.