Tulpenrallye Home Edition 2020 | Dag 2

Met veel enthousiasme zijn gisteren 215 deelnemers verschenen aan de start van onze Tulpenrallye Home Edition! Wat een overweldigend aantal! Heel erg leuk dat er zoveel mensen mee doen. Tot op de laatste secondes zijn oplossingen ingestuurd. Om exact 20:00 uur hebben we de finish gesloten en de digitale finishboog opgeruimd. De meeste deelnemers zijn natuurlijk benieuwd hoe ze het gedaan hebben. Het aantal goed gereden routes is verrassend laag. Zie onderaan de nieuwsbrief de oplossing van gisteren.
We ontvingen rond de 10 oplossingen per mail. Aan die mensen is verzocht de inzending via de button in de nieuwsbrief of op de site te doen. Ook kregen we een handvol inhoudelijke vragen die we daar waar mogelijk beantwoord hebben. Een aantal deelnemers heeft zich na het insturen nog bedacht en een nieuwe inzending gedaan. Helaas telt alleen de eerste inzending! De winnaars van vandaag staan onderaan in deze nieuwsbrief. We kunnen constateren dat er voor iedereen nog volop kans is om te winnen, dus geef nog niet op!.
 
Vandaag rijden we van Limoges naar Vichy. Weer een iets andere opgave dan gisteren en zeker ook weer uitdagend. Vergeet vooral niet te lunchen en op tijd binnen te zijn. De finish dient om 20.00 uur gepasseerd te zijn. 

Kaart

Tel hoeveel blauwe spelden (afstand-weergave) je passeert.

NB. D979 vertrekt rechtstreeks vanuit Limoges.

Klassement

Reglement

Uiteraard kent de Home Edition een reglement. Dat is de hele week hetzelfde. Mochten er gedurende de week aanvullingen nodig zijn dan verschijnen die uitsluitend in de dagelijkse nieuwsbrief. Elke deelnemer ontvangt de volgende dag een nieuwsbrief met de nieuwe etappe.