Tulpenrallye Home Edition 2020 | Dag 4

Bijltjesdag voor een flink aantal equipes. De dag-etappe is door veel equipes niet goed gereden. De navigators zullen door het slechte en donkere weer de juiste route net niet hebben gezien. Van de 188 gestarte deelnemers hebben er 48 equipes foutloos gereden. Alle deelnemers hebben de finish in Beaune gehaald.
 
De avond-etappe is door 164 deelnemers verreden. Onderin deze nieuwsbrief het klassement en de uitleg van de juiste routes!
 
Vandaag gaan we naar Colmar. We starten de dag droog en de temperatuur loopt op naar 17 graden. Die buitenborrel komt er dus aan. Maar, let goed op de instructies op de kaart, soms mag er een rode weg bereden worden. We gaan departementsgrenzen tellen en dat zijn we niet gewend. Daarnaast wordt Bulletin 1 gepubliceerd direct na de lunch! Het kaartmateriaal is weer als PDF te vinden als je op de afbeelding klikt. Heel veel succes vandaag!

Kaart
(klik op de kaart om te downloaden)

Rijd van start via lunch naar finish. Door hoeveel departementsgrenzen, herkenbaar aan “+-+-+-+-“, kom je? Nb: Op de aangegeven delen mag de rode weg bereden worden. Geniet van het mooie zicht op Ballons!

Klassement

Reglement

Uiteraard kent de Home Edition een reglement. Dat is de hele week hetzelfde. Mochten er gedurende de week aanvullingen nodig zijn dan verschijnen die uitsluitend in de dagelijkse nieuwsbrief. Elke deelnemer ontvangt de volgende dag een nieuwsbrief met de nieuwe etappe.