Tulpenrallye en SLS Classic intensiveren samenwerking

Beste rallyvrienden,

Het organiseren van grote rally-evenementen vraagt steeds meer van de organisatie. De veranderende maatschappij leidt tot nieuwe regels en toenemende wensen van de deelnemers. Voor het organisatieteam betekent dit een flinke toename van de werkzaamheden en de benodigde tijd om deze te realiseren.

Als vrijwilligers zetten wij ons het hele jaar in om een mooi evenement neer te zetten, met als ultieme beloning de rally zelf. Door de veranderende wensen en maatschappelijke ontwikkelingen wordt de noodzaak om de organisatie verder te professionaliseren steeds groter. Daarom hebben de besturen van de Tulpenrallye en SLS Classic de afgelopen maanden met elkaar om de tafel gezeten om te kijken of en hoe wij onze krachten kunnen bundelen.

Wij zijn blij te kunnen melden dat de besturen van Tulpenrallye en SLS Classic afgelopen week hebben besloten om de mogelijkheden voor een intensieve samenwerking verder te uit te werken. Voor de duidelijkheid: de Tulpenrallye en SLS Classic blijven twee aparte rally’s met hun eigen specifieke karakters! Wij hebben geen plannen om onze klassiekers samen te voegen of aan elkaar aan te passen.

Bij het organiseren van onze rallyklassiekers voeren wij vergelijkbare activiteiten uit. Denk hierbij aan het wedstrijdsecretariaat, het organiseren van alle horeca, de inkoop van drukwerk, financiële administratie, vergunningsaanvragen, kleding én ondersteuning op gebied van ICT en social media. Wij gaan nu samen onderzoeken hoe wij alle ondersteunende taken en verantwoordelijkheden kunnen samenvoegen en verder professionaliseren.

Verder kijkend, hebben wij de wens om onze krachten te bundelen op het gebied van duurzaamheid en om de toegevoegde waarde voor sponsoren van beide evenementen te vergroten. In de toekomst kunnen wij wellicht ook gezamenlijk nieuwe evenementen organiseren.

De komende periode onderzoeken wij verder hoe wij de samenwerking willen vormgeven. De intentie is om de 2025-edities van beide rally’s, en ook de Tartan Classic, vanuit de nieuwe organisatie te organiseren. Als besturen hebben wij er alle vertrouwen in dat wij met onze samenwerking de continuïteit van de Tulpenrallye en SLS Classic voor de lange termijn kunnen waarborgen, op een manier die met name in het belang is van onze deelnemers.

Met vriendelijke groet,

Stichting Tulpenrallye en Stichting SLS Classic

Klik hier voor het persbericht.

Lees ook

 •  
  Nieuws

  71e Tulpenrallye

  De 71e editie van de Tulpenrallye wordt verreden van zondag 4 tot en met zaterdag 10 mei 2025. Zowel de start als de finish locatie worden nog bekend gemaakt. Wel is bekend dat de start aan de Cote d’Azur zal zijn. Meer nieuws volgt in september 2024. De opening van de inschrijving voor de 71e […]
 •  
  Nieuws

  In memoriam: Miriam Wesselink

  Wij ontvingen het verdrietige bericht dat Miriam Wesselink op 23 juni 2024 is overleden. Miriam is slechts 69 jaar oud  geworden. Samen met haar man Ruud deed Miriam sinds 1995 maar liefst 26 keer mee aan de Tulpenrallye, in zowel de sportklasse als de vintage klasse. Altijd reden zij mee met hun groene Citroen Traction […]

Bekijk de media van de oudste rally van Nederland

Rallye 2021

Video's

Media

Socials

Nieuwsbrief

Detron
State of Art
Vredestein

Ben jij opzoek naar een website webshop of e-learning?

Website

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

Webshop

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

E-learning

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

Met het versturen van dit formulier geeft u toestemming aan ons om via deze gegevens contact met u te zoeken. Wilt u weten hoe wij met uw ingevulde gegevens omgaan, lees hier onze privacyverklaring.

Wij streven ernaar binnen 24 uur te reageren.