Tulpenrallye nieuwsbrief 2024 #4

 


View this email in your browser

<!–


–>

Beste Rallyvrienden,

Vandaag publiceren wij “Tulpenrallye aan tafel #12”. In elke uitzending gaat Werner Budding in gesprek met gasten, deelnemers en leden van het Organisatiecomité. Ditmaal is de Tulpenrallye op bezoek bij een klant van Edward Goessens, CEO van TCC smart IT Solutions en tevens nieuwe partner van de Tulpenrallye. Edward is al sinds 2015 deelnemer en rijdt in een Alfa Romeo Berlina 2000. Frank Pauli en Kees van Loon geven in deze uitzending een toelichting op het verloop van de voorbereidingen voor de 70e editie van de Tulpenrallye.
 
Maar liefst 215 equipes hebben zich ingeschreven voor de komende editie. Daar zijn wij als organisatie trots op. Op dit moment liggen de voorbereidingen van de rally volledig op schema. De Routechefs hebben de uitdaging, om een mooie route om Parijs heen te vinden, overwonnen.
 
Voordat wij starten in Bilbao staan er nog een aantal acties en evenementen op de agenda. Dat en meer zie je in de video. De belangrijkste punten lees je in deze nieuwsbrief.

Met vriendelijke groet,
Organisatiecomité 70e Tulpenrallye

(for English: LINK)

<!–


–>

Tulpenrallye aan tafel #12
(klik op het plaatje of op de link)

<!–


–>

Incasso inschrijfgeld

Conform het reglement wordt het restant inschrijfgeld door de organisatie in de week van 15 januari 2024 van het opgegeven bankrekeningnummer afgeschreven. Dit geldt voor alle reguliere equipes en members. Dit jaar worden ook de aanvullende afspraken, zoals transport, de tracker en eventueel afgenomen hotelpakketten geïncasseerd. Het bedrag is daarmee hoger dan equipes gewend waren in eerdere jaren. Wij stellen het op prijs als je hier rekening mee wilt houden zodat er zo min mogelijk gestorneerde incasso’s zijn. Mochten er vragen zijn, stuur dan eerst een mail aan het Rally Office.

<!–


–>


Toezenden en inbouw tracker
De tracker is een verplichte voorziening in de deelnemende auto’s. Rond 1 maart a.s. wordt de tracker aan elke equipe toegezonden. Deelnemers zijn zelf verantwoordelijk voor het correct inbouwen van de tracker in de auto. Het juist functioneren van de tracker is een onderdeel van de conformiteitcontrole tijdens de Proloog. Wij vragen je dan ook om de tracker op tijd in te bouwen.

<!–


–>

Galafeest in ChantillyVanwege het jubileum is het slotfeest in Black Tie. Om kreukels te voorkomen bieden wij kosteloos transport van de galakleding aan. Dit transport wordt verzorgd door State of Art. Wil je hier gebruik van maken, dan kun je de galakleding hangend in een kledinghoes met naamlabel inleveren tijdens de proloog. De kleding kan direct na de finish in Chantilly opgehaald worden.

<!–


–>

Teams tijdens de rally

Al vele jaren kunnen equipes een team vormen. Zo’n team bestaat uit 3 tot 5 equipes die in dezelfde klasse rijden. Door in een team deel te nemen ontstaat er een extra competitie. Wij denken dat het spannend en leuk is om in een team te strijden voor de eer. Omdat een team zorgt voor extra verbondenheid, willen wij graag dat alle equipes deelnemen in een team. De teaminschrijving is dit jaar kosteloos. Voor de proloog worden equipes gevraagd zich in een team in te schrijven. Equipes die zichzelf niet inschrijven gaan wij aan een team toewijzen.

<!–


–>

Proloog en jubileum borrelDe proloog (conformiteit- en documentencontrole) wordt gehouden op 20 april 2024. Vanwege het 75-jarig bestaan van de Tulpenrallye is er gekozen voor een bijzondere locatie, Fort Voordorp in De Bilt. Fort Voordorp is onderdeel van de Hollandsche waterlinie en is in gebruik als evenementen locatie. Er is voldoende plek om alle auto’s te keuren, te parkeren en om een feestje te vieren.
 
De conformiteit- en documentencontrole is een verplicht onderdeel van de Tulpenrallye. Van elke equipe wordt verwacht dat zij hieraan deelnemen. Uitzonderingen worden alleen gemaakt voor in het buitenland wonende equipes. Ben je afwezig, zorg dan dat iemand anders jouw auto ter keuring aanbiedt en alle rally bescheiden op komt halen.
 
Op 20 april 2024 finisht de Partnerrallye bij het fort. Er wordt ook een rally georganiseerd voor oud winnaars en voor gasten van clubs zoals bijvoorbeeld de KNAC. De proloog en de rally’s eindigen vlak voor de feestelijke jubileum borrel aan het einde van de middag. Alle deelnemers zijn hier vanzelfsprekend voor uitgenodigd. Op een later moment volgt het exacte programma, maar reserveer deze middag en begin van de avond vast in je agenda.
 

<!–


–>

Nieuwe deelnemers

Er hebben zich veel nieuwe deelnemers aangemeld voor de 70e Tulpenrallye. Er zijn 37 compleet nieuwe equipes en in totaal zijn er 99 deelnemers die nog niet eerder deelgenomen hebben. Om deze groep nieuwe deelnemers goed op weg te helpen in de Tulpenrallye komt er een speciale bijeenkomst inclusief navigatiecursus van onze uitzetters, Jan en Erwin Berkhof. Naast de navigatiecursus is dit de bijeenkomst waar wij deze groep informeren over het verloop van de rally. Dit is tevens het moment om alle vragen te beantwoorden.  Er komt zowel een fysieke bijeenkomst in het midden van Nederland als een online versie voor ieder die niet aanwezig kan zijn of in het buitenland woont. De bijeenkomst in Nederland zal in het Nederlands gegeven worden, de online versie in het Engels. Deze bijeenkomsten zijn uitsluitend voor volledig nieuwe deelnemers en zijn gratis toegankelijk. Mocht een “ervaren” deelnemer hierbij aanwezig willen zijn, dan vragen wij een vergoeding voor de onkosten. Meld je hiervoor aan bij het Rally Office (rallyoffice@tulpenrallye.nl) zodat wij je mee kunnen nemen in de uitnodigingen.

 

<!–


–>

Belangrijke data
 
• Publicatie definitief reglement – 1 maart 2024  (gewijzigd)                 
• Toezenden trackers door Moving Intelligence – ca. 1 maart 2024
• Digitale verzending acceptatiebrieven – 6 maart 2024 
• Conformiteit- en documentencontrole in De Bilt – 20 april 2024
• Feestelijke lustrumborrel 70e Tulpenrallye – 20 april 2024
• Oefenrit “Tour Euskara” Bilbao – 11 mei 2024
• 70e Tulpenrallye 2024 – 11 tot en met 17 mei 2024

<!–


–>

Facebook

Instagram

Website

Copyright © 2024 Tulpenrallye, All rights reserved.

Our mailing address is:
General mailadres: rallyoffice@tulpenrallye.nl
Specific for external communication: keesvanloon@tulpenrallye.nl

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

 

Lees ook

 •  
  Nieuws

  71e Tulpenrallye

  De 71e editie van de Tulpenrallye wordt verreden van zondag 4 tot en met zaterdag 10 mei 2025. Zowel de start als de finish locatie worden nog bekend gemaakt. Wel is bekend dat de start aan de Cote d’Azur zal zijn. Meer nieuws volgt in september 2024. De opening van de inschrijving voor de 71e […]
 •  
  Nieuws

  In memoriam: Miriam Wesselink

  Wij ontvingen het verdrietige bericht dat Miriam Wesselink op 23 juni 2024 is overleden. Miriam is slechts 69 jaar oud  geworden. Samen met haar man Ruud deed Miriam sinds 1995 maar liefst 26 keer mee aan de Tulpenrallye, in zowel de sportklasse als de vintage klasse. Altijd reden zij mee met hun groene Citroen Traction […]

Bekijk de media van de oudste rally van Nederland

Rallye 2021

Video's

Media

Socials

Nieuwsbrief

Detron
State of Art
Vredestein

Ben jij opzoek naar een website webshop of e-learning?

Website

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

Webshop

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

E-learning

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

Met het versturen van dit formulier geeft u toestemming aan ons om via deze gegevens contact met u te zoeken. Wilt u weten hoe wij met uw ingevulde gegevens omgaan, lees hier onze privacyverklaring.

Wij streven ernaar binnen 24 uur te reageren.