Tulpenrallye Nieuwsbrief 2022 #7

 

 


View this email in your browser

<!–


–>

Beste Rallyvrienden,

Als Organisatiecomité kijken wij terug op een zeer geslaagde 68e editie van de Tulpenrallye. Naast de soms onverwacht mooie routes droeg het schitterende weer daar ruimschoots aan bij. Ook dit jaar was er een spannende strijd in alle klassen en een bijzonder goede atmosfeer. Wij feliciteren alle deelnemers met hun enthousiaste deelname en met hun prestaties. Wij feliciteren nogmaals de equipe van Hans van der Kooij en Bas de Rijk als winnaar van de “Coupe Rallye des Tulipes” in de Expert klasse van de Tulpenrallye 2022. Zij hebben gestreden tot de laatste bocht van de rally, en dat werd beloond. 
 
Dit jaar is een minimaal aantal equipes uitgevallen. Natuurlijk zijn er de nodige pechgevallen geweest, maar de meeste zijn weer op weg geholpen door de serviceploegen van RallySupport, Bas Autoservice en Classic Job. Eén equipe viel uit voor de start van de Tulpenrallye. Wij hopen hen, ondanks deze vreselijke tegenvaller, volgend jaar als deelnemer terug te zien!
 
Het Organisatiecomité is vorige week gestart met de voorbereiding van de 69e editie van de Tulpenrallye in 2023. Hierin nemen wij uiteraard de verbeterpunten uit de afgelopen editie mee. Nu de uitzetters met de nieuwe route starten, wordt het voor het Organisatiecomité en alle betrokken vrijwilligers nu rustig en beginnen de vakanties. Na de zomer komen wij terug met de eerste Nieuwsbrief voor de Tulpenrallye 2023.
 
Wij bedanken partners, sponsors, vrijwilligers en deelnemers voor hun deelname en bijdragen aan de prachtige afgelopen editie van de Tulpenrallye. Wij wensen iedereen een mooie en plezierige zomerperiode toe.

Met vriendelijke groet,
Organisatiecomité 68e Tulpenrallye

(for English: LINK)

<!–


–>

<!–


–>

69e Tulpenrallye

De 69e Tulpenrallye wordt verreden van 7 tot en met 13 mei 2023. In een Tulpenrallye-video is onthuld dat deze editie in Frankrijk start. Ditmaal in de zuidelijke helft van het land. De startplaats en route worden in het najaar bekend gemaakt voorafgaand aan de opening van de inschrijving op zaterdag 12 november 2022 om 10.00 uur.

<!–


–>

DON ontvangt € 45.000

Aan de 68e Tulpenrallye was ook dit jaar weer een goed doel gekoppeld. Er werd dit jaar gereden voor DON, Diabetes Onderzoek Nederland. Tijdens het slotdiner bij Chateau St. Gerlach werd een cheque van maar liefst € 45.000 overhandigd aan Floor Dijkgraaf, directeur van DON. Een fantastisch resultaat waar sponsors, deelnemers en vrijwilligers heel trots op mogen zijn. Een speciaal woord van dank aan Gijs van Lennep en State of Art. Gijs van Lennep reed samen met Joost de Jong mee voor het goede doel. Dit jaar voor de vierde keer in de door State of Art beschikbaar gestelde Porsche.

Uitlegkaarten, uitslagen en fotoboek

Een prachtige en competitieve editie van de Tulpenrallye, waarin elke equipe gestreden heeft voor het beste resultaat, vraagt om een mooie afronding. Op dit moment werken wij aan een magazine met daarin de uitlegkaarten per klasse, de uitslagen en een selectie van de mooiste foto’s. Alle deelnemende equipes wordt dit magazine ergens in de komende maanden toegezonden.

Foto’s en Video’s 2022

Onze huis-fotografen hebben dagelijks veel foto’s gemaakt. Op de website staan per dag een grote hoeveelheid schitterende foto’s. Ook is er een speciale fotoserie van bijna alle deelnemers. Door te klikken op de foto wordt het scherm vergroot en kan eenvoudig voor- en achteruit genavigeerd worden. De foto’s van 2022 kan je via deze link terugvinden.
 
Naast foto’s is er ook veel videomateriaal. Daarbij is ruimschoots gebruik gemaakt van een videodrone. Deelnemers, thuisfront en belangstellenden laten weten dat dagvideo’s gewaardeerd worden. Het is nog niet duidelijk of Ziggo Sport een montage ervan gaat uitzenden. De playlist van de video’s van 2022 kun je via deze link terugvinden.

<!–


–>

Partners en sponsors

Deze editie van de Tulpenrallye is ruimhartig ondersteund door zowel nieuwe als trouwe partners en sponsors. Zonder deze ondersteuning kunnen wij deze rally niet op het door ons gewenste niveau organiseren. Namens alle deelnemers en vrijwilligers bedanken wij hiervoor!

<!–


–>

Belangrijke data

 • Opening inschrijving             12 november 2022 om 10.00 uur
 • 69e Tulpenrallye                    7 tot en met 13 mei 2023

<!–


–>

Facebook

Instagram

Website

Copyright © 2022 Tulpenrallye, All rights reserved.

Our mailing address is:
General mailadres: rallyoffice@tulpenrallye.nl
Specific for external communication: keesvanloon@tulpenrallye.nl

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

 

Lees ook

 •  
  Nieuws

  Tulpenrallye en SLS Classic intensiveren samenwerking

  Beste rallyvrienden, Het organiseren van grote rally-evenementen vraagt steeds meer van de organisatie. De veranderende maatschappij leidt tot nieuwe regels en toenemende wensen van de deelnemers. Voor het organisatieteam betekent dit een flinke toename van de werkzaamheden en de benodigde tijd om deze te realiseren. Als vrijwilligers zetten wij ons het hele jaar in om […]
 •  
  Nieuws

  Tulpenrallye nieuwsbrief 2024 #5

      View this email in your browser <!– –> (for English: LINK) Beste Rallyvrienden, Tijdens het schrijven van deze Nieuwsbrief schijnt de zon over Nederland en zijn de eerste rally’s alweer verreden. Veel deelnemers gebruiken deze rally’s als oefening voor de Tulpenrallye. In november 2023 hebben wij aan onze deelnemers en vrijwilligers een doosje tulpenbollen […]

Bekijk de media van de oudste rally van Nederland

Rallye 2021

Video's

Media

Socials

Nieuwsbrief

Detron
State of Art
Vredestein

Ben jij opzoek naar een website webshop of e-learning?

Website

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

Webshop

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

E-learning

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

Met het versturen van dit formulier geeft u toestemming aan ons om via deze gegevens contact met u te zoeken. Wilt u weten hoe wij met uw ingevulde gegevens omgaan, lees hier onze privacyverklaring.

Wij streven ernaar binnen 24 uur te reageren.