Valkenburg

Dag 7

0
Kilometer

Zaterdag 9 oktober is alweer de laatste dag van de 67e Tulpenrallye. In de ochtend een rijden wij een mooie test op de inmiddels bekende baan nabij Colmar-Berg. Dit circuit is het afgelopen jaar uitgebreid. Voor iedereen die denkt met zijn voorkennis beter te kunnen rijden, kan dat verrassend aflopen!

Vervolgens gaan de deelnemers in de Expert en Sporting in Luxemburg en de Belgische Ardennen een aantal uitdagende trajecten rijden.

Zoals al eerder gecommuniceerd is het gebied na de lunch in Azur-en-Ardenne door de hevige wateroverlast van afgelopen zomer slecht toegankelijk. Om die reden is ervoor gekozen om via een neutrale route over grotere wegen door te steken naar Limburg en de finish. 

De Touring- en Vintage-deelnemers (en sponsors die deelnemen aan de PartnerRallye) gaan na Colmar-Berg richting Duitsland. Zij lunchen nabij de B-D grens en komen bij Vaals Nederland in om even later te finish bij Château St Gerlach. Deze middagroute is veel minder getroffen door wateroverlast en de deelnemers moeten alert te blijven.

Valkenburg

Chateau St. Gerlach

Day winners

N.N.B

N.N.B

N.N.B

N.N.B

nl_NLDutch

Ben jij opzoek naar een website webshop of e-learning?

Website

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

Webshop

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

E-learning

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

Met het versturen van dit formulier geeft u toestemming aan ons om via deze gegevens contact met u te zoeken. Wilt u weten hoe wij met uw ingevulde gegevens omgaan, lees hier onze privacyverklaring.

Wij streven ernaar binnen 24 uur te reageren.