Tulpenrallye Nieuwsbrief 2023 #1

 


View this email in your browser

<!–


–>

Beste Rallyvrienden,

De afgelopen editie van de Tulpenrallye ligt alweer ruim vier maanden achter ons. Wij kijken terug op een succesvolle rally in perfecte weersomstandigheden, een spannende competitie in alle klassen en een gezellige sfeer. Aan ons de uitdaging om in 2023 weer een gelijkwaardige Tulpenrallye te organiseren. Vandaag ontvang je de eerste Nieuwsbrief voor de 69e Tulpenrallye. De rally start op zondag 7 mei 2023 in het zuiden van Frankrijk. Een startlocatie maken wij nog niet bekend. Op zaterdag 13 mei 2023 is de finish zoals gebruikelijk bij Chateau st. Gerlach in Valkenburg. Met deze 69e editie gaan wij opnieuw een hoofdstuk toevoegen aan de lange Tulpenrallye geschiedenis.
 
Onze routechefs Jan en Erwin Berkhof hebben weer een geweldige route uitgezet. Afgelopen weken zijn zij in Frankrijk in geweest om de route te controleren en/of aan te passen. Daarnaast wordt er druk gezocht naar geschikte HQ-locaties voor deze rally.
 
Wij zijn zeer gemotiveerd om de 2023 editie van de Tulpenrallye te organiseren en zien jullie inschrijvingen vanaf 5 november 2022 graag tegemoet!

Met vriendelijke groet,
Organisatiecomité 69e Tulpenrallye

(for English: LINK)

<!–


–>


Voorbereidingen
De volledig nieuwe rekenkamer(bemanning) heeft unaniem toegezegd om ook weer bij de komende editie aanwezig te zijn. De opgedane ervaringen blijven zo behouden, dat is erg goed nieuws voor de organisatie en alle deelnemers. Daarnaast heeft de Rekenkamer het proces van afgelopen jaar uitgebreid geëvalueerd. Verbeterpunten vanuit de wedstrijdleiding en de routechefs zijn daarin meegenomen. iSource werkt op dit moment aan een nieuwe versie van de Tulpenrallye rekenkamer software.
 

<!–


–>

Vrijwilligers voor Tulpenrallye

Gedurende de Tulpenrallye zijn er zo’n 75 vrijwilligers actief. Een aantal daarvan heeft gedurende het jaar ook taken te vervullen, maar voor de meeste vrijwilligers geldt dat zij alleen tijdens de proloog en de Tulpenrallye zelf actief zijn.  Dit is een trouwe groep vrijwilligers waarvan een groot aantal al jaren betrokken is. Bij een aantal van hen begint helaas de leeftijd een rol te spelen, waardoor wij nu en in de toekomst behoefte hebben aan een aantal nieuwe vrijwilligers. In de afgelopen edities van de Tulpenrallye zijn er een aantal jongere marshalls bijgekomen, die zijn jullie langs de route al tegengekomen. Daarnaast hebben we een nieuwe bezetting van de rekenkamer en zijn er studenten voor social media en de middag stop bijgekomen.
 
Mocht jij als lezer van de Nieuwsbrief belangstelling hebben om als vrijwilliger de Tulpenrallye organisatie te ondersteunen, laat ons dat dan weten. Wij nemen dan contact op om te onderzoeken wat je voor de Tulpenrallye zou kunnen doen. Nu of in de toekomst.

Uitleg-, uitslagen- en fotoboek

Na de 68e editie van de Tulpenrallye hebben wij aangekondigd een uitslagen- en fotoboek te maken. Ook komt er een uitlegboek beschikbaar. Het uitlegboek ligt klaar, maar om verzendkosten te besparen wacht dit op het uitslagen- en fotoboek. Deze laatste heeft vertraging opgelopen. De oorzaak ligt bij ons, het Organisatiecomité had voor zichzelf een zomerpauze ingelast. De set boeken wordt naar verwachting eind september verstuurd.

Inschrijving voor de 69e Tulpenrallye

Zoals gebruikelijk is inschrijven voor de 69e Tulpenrallye uitsluitend mogelijk op invitatie. Deze uitnodiging wordt op vrijdag 4 november 2022 verstuurd. Wij publiceren dan ook het concept-reglement en de HQ-locaties van de rally. De inschrijving gaat open op zaterdag 5 november 2022 om 10.00 uur en sluit (bij voldoende inschrijvingen) op zaterdag 12 november 2022 om 20.00 uur. Er is geen haast om in te schrijven, neem je tijd! Dat geeft de mogelijkheid om correct in te schrijven en actuele foto’s toe te voegen. Bij te veel inschrijvingen wordt er geloot, ongeacht datum en tijdstip van je inschrijving. Op zondag 20 november 2022 om 20.00 uur wordt de voorlopige deelnemers lijst online gezet.

<!–


–>

Tulpenrallye haringen en jenever bij vrijdagfinish SLS

Het wordt een traditie, want ook dit jaar was het Organisatiecomité met verse haringen en 100% graanjenever van Gebroeders Genever aanwezig bij de finish van de SLS in Brussel. Het is mooi om te zien hoe enthousiast equipes deze traktatie verwelkomen na een loodzware dag. De Tulpenrallye haringen en jenever is de evenknie van de bitterballen waarop de SLS ons al vele jaren aan de finish in vrijdag trakteert.


Met dank aan onze trouwe sponsor HERTZ voor de spiksplinternieuwe bus.

<!–


–>

Column van Hiscox 

Hiscox stelt de nieuwe service Jaemes voor, die zowel nieuwe als bestaande verzekerden van Hiscox ontzorgt. Er kwam vraag naar een soepeler acceptatieproces voor particuliere klanten. De ervaring leert dat nieuwe verzekeringsnemers vaak net niet helemaal voldoen aan alle voorwaarden. Denk bijvoorbeeld aan een kluis die niet voldoet, beveiliging die tekortschiet of taxaties die onvolledig of gedateerd zijn. In de praktijk betekent dit vaak veel regelwerk voor de klant en veel administratief werk, wat afleidt en veel tijd kan kosten. Daardoor kan het acceptatieproces soms lang duren, wat voor geen van de partijen prettig is. Om dat te veranderen, is Hiscox op zoek gegaan naar een oplossing. Dit is de nieuwe service Jaemes.
 
Voor de uitvoering van de service gebruikt Hiscox haar vertrouwde achterban actief voor verzekeringsnemers. Hierin zitten onder andere beveiligingsexperts, taxateurs en kluizenleveranciers. Wij maken dan de afspraken en zorgen ervoor dat alles zo spoedig mogelijk is geregeld. Dat kan onze achterban zijn, maar ook hun eigen leveranciers.

<!–


–>

Belangrijke data

 • Publicatie conceptreglement                                         4 november 2022
 • Versturen invitaties voor deelname aan Tulpenrallye    4 november 2022
 • Opening inschrijving om 10:00 uur                                5 november 2022
 • Sluiting inschrijving om 22:00 uur                                 12 november 2022
 • Publicatie deelnemerslijst                                             20 november 2022
 • Proloog, locatie nnb                                                      22 april 2023
 • 69e Tulpenrallye                                                             7 tot en met 13 mei 2023

<!–


–>

Facebook

Instagram

Website

Copyright © 2022 Tulpenrallye, All rights reserved.

Our mailing address is:
General mailadres: rallyoffice@tulpenrallye.nl
Specific for external communication: keesvanloon@tulpenrallye.nl

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

 

Lees ook

 •  
  Nieuws

  71e Tulpenrallye

  De 71e editie van de Tulpenrallye wordt verreden van zondag 4 tot en met zaterdag 10 mei 2025. Zowel de start als de finish locatie worden nog bekend gemaakt. Wel is bekend dat de start aan de Cote d’Azur zal zijn. Meer nieuws volgt in september 2024. De opening van de inschrijving voor de 71e […]
 •  
  Nieuws

  In memoriam: Miriam Wesselink

  Wij ontvingen het verdrietige bericht dat Miriam Wesselink op 23 juni 2024 is overleden. Miriam is slechts 69 jaar oud  geworden. Samen met haar man Ruud deed Miriam sinds 1995 maar liefst 26 keer mee aan de Tulpenrallye, in zowel de sportklasse als de vintage klasse. Altijd reden zij mee met hun groene Citroen Traction […]

Bekijk de media van de oudste rally van Nederland

Rallye 2021

Video's

Media

Socials

Nieuwsbrief

Detron
State of Art
Vredestein

Ben jij opzoek naar een website webshop of e-learning?

Website

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

Webshop

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

E-learning

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

Met het versturen van dit formulier geeft u toestemming aan ons om via deze gegevens contact met u te zoeken. Wilt u weten hoe wij met uw ingevulde gegevens omgaan, lees hier onze privacyverklaring.

Wij streven ernaar binnen 24 uur te reageren.